قلیه ماهی کیش

معرفی:قلیه ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف استان هرمزگان واقع در جنوب کشور است.طرز تهیه قلیه ماهی اینگونه است ماهی را با سبزی‌های خوشمزه و معطر تفت می‌دهند و با چاشنی‌ها و مواد غذایی دیگر نیز خورشت قلیه ماهی را تهیه می کنند.

قلیه ماهی کیش

مواد لازم:

ماهی گوشتی                                                           نیم کیلو
سبزی ماهی(گشنیز – شنبلیله)                                    یک کیلو
رب گوجه                                                                    2 ق غ
تمبر هندی                                                                نصف بسته
سیر                                                                          5 حبه
پیاز                                                                           2 عدد
ادویه ماهی                                                              به مقدار لازم
روغن                                                                      به مقدار لازم
نمک و فلفل                                                             به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را نمک و ادویه زده جدا سرخ می کنیم.پیاز رنده شده را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده سبزی ماهی را نیز جدا سرخ کرده به مواد اضافه می کنیم کمی رب گوجه و ادویه به مواد اضافه کرده سپس تمبر هندی حل شده در آب را از صافی عبور داده به مواد اصاه می کنیم و کمی آب نیز اضافه نموده (این خورشت نیاز به آب زیاد ندارد ) بعد از اینکه آب خورشت جوش آمد ماهی سرخ شده را به آن اصافه می کنیم و شعله را کم کرده می گذاریم خورشت جا بیفتد در آخر آب خورشت به اندازه جا افتادن قورمه سبزی باشد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید